MAXIMALE ONAFHANKELIJKHEID.
Baas over uw eigen opgewekte zonne-energie

Heeft u al zonnepanelen, maar ben je voor het rendement (nog) afhankelijk van de salderingsregeling? Met de Solarwatt energie-opslag ben je 100% baas over jouw eigen opgewekte energie. In combinatie met de Solarwatt glas-glas zonnepanelen profiteer je helemaal maximaal. 

Energie opslag Semmekrot duurzame techniek Hengevelde
Solarwat batterij+energie manager

Waarom stroom van zonnepanelen opslaan?

Door te investeren in een thuisbatterij, zet je je energieprijs vast en maak je jezelf onafhankelijk van veranderende regelgeving, zoals de salderingsregeling die naar verwachting zal worden afgebouwd of zelfs helemaal wordt afgeschaft. Het maakt niet uit wat er gebeurt, de energie die wordt opgeslagen, heeft altijd de waarde die jij betaalt. De prijs van jouw zonne-stroom die je aan het net levert staat niet vast.  

  • Gebruik zonne-energie wanneer je dat nodig hebt. Dag en nacht.
  • Verhoging eigen gebruik van opgewekte zonne-energie tot 80% 
  • Maximale onafhankelijkheid en besparing op energiekosten 
  • Ook te gebruiken als noodstroomvoorziening 
  • Een Solarwatt thuisbatterij kan ook worden geïnstalleerd achter uw bestaande zonnepanelen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat is de gemiddelde levensduur van een Solarwatt thuisbatterij

Gemiddeld gaan thuisbatterijen 5 tot 15 jaar mee. De verwachte levensduur van de Battery flex batterijen is 15 jaar. Daarbij garandeert SOLARWATT een bruikbare capaciteit na 10 jaar van minimaal 80%. De lange levensduur komt niet alleen door de hoge kwaliteit, maar ook door de intelligente sturing van de Battery flex Packs. Door de zelflerende software zijn de batterijcellen nooit onnodig lang voor 100% geladen, waardoor de batterijcellen minimale chemische stress ervaren en hierdoor veel langer meegaan en minder snel degraderen.

Bel mij terug voor meer informatie

75jaar Semmekrot logo WIT

Semmekrot duurzame techniek is een onderdeel van Semmekrot installatiechniek Hengevelde, Hof van Twente. Al 75 jaar een familiebedrijf met passie voor installatietechniek.   

Bereikbaar tijdens kantooruren
of plaats een terugbelverzoek
:

maandag

08.00 - 17.00 uur

dinsdag

08.00 - 17.00 uur

woensdag

08.00 - 17.00 uur

donderdag

08.00 - 17.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Contact:

Goorsestraat 16
7496 AD Hengevelde
Hof van Twente
+31 (0)547 333 226
info@semmekrot.com